Åbningstider

WOD  = Work Of the Day. Du skal booke tid til dette hold. Der er instruktør på holdet. Max 12 personer pr. hold.

OG = Open Gym. Her kan du træne selv - dvs. der er ikke nogen instruktør tilknyttet. Det er muligt at træne selv i hele centrets åbningstid. Når der er WOD på skemaet foregår selv træningen i vores lille "Styrke hule".

OG/KONKURRENCE = Her er der mulighed for at træne selv som beskrevet under OG. Desuden er der mulighed for at mødes med andre medlemmer og træne med henblik på deltagelse i div. CrossFit konkurrencer. Der vil være en instruktør til at vejlede og hjælpe.

CARDIO = Varieret højintensiv kredsløbstræning uden avanceret og teknisk svære løft/træk/øvelser med stænger. Du skal booke tid til dette hold. Max 12 personer pr hold. Der er instruktør på holdet.

INTRO = En gratis time hvor du kan prøve kræfter med CrossFit. Har du ikke prøvet CrossFit før skal du igennem denne time inden du kan komme på WOD.

STYRKE = Her trænes bænkpres, press, squat og dødløft. Der skiftes mellem de 4 løft hver gang. Du skal booke til dette hold. Max 12 personer pr. hold. Der er instruktør på holdet.

TEKNIK = Her er der fokus på teknikken til de 2 olympiske løft - Snatch og Clean - som jævnligt bliver brugt i WOD. Der skiftes mellem de 2 løft hver gang. Du skal booke til dette hold. Max 12 personer pr. hold. Der er instruktør på holdet

CFH Rising Stars = Børnehold fra 10-15 år. Her skal man booke plads. Max 10 personer pr. hold. Der er instruktør på holdet.